Section

OVER ONS

Welkom bij Ketoo!

Mijn moeder en ikzelf zijn al jaren op en af aan het diëten zonder weinig resultaat totdat wij het Keto dieet ontdekte. Heerlijke gerechten, broodjes, zoetigheid en meer!
Wij zijn super enthousiast over Keto en de mogelijkheden binnen dit dieet en hebben mede daardoor zelf deze Koolhydraat arme recepten samengesteld.
Omdat wij als geen ander weten dat het bereiden van de meeste producten veel tijd in "beslag" neemt, wil Ketoo jou dit werk uit handen nemen!

100% handmade soap bar

ONZE MISSIE

Low-Carb voor iedereen

Onze missie is om iedereen te laten zien hoe lekker low-carb snacks kunnen zijn, en hoe makkelijk het daarom ook is om de Keto levensstijl vol te houden (you can do this!) Wij laten iedereen ervaren dat aanpassen aan een nieuwe levensstijl helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, en dat je zeker ook geen lekkernijen hoeft te missen! in tegendeel, de lekkernijen die wij maken aangepast aan jouw Keto levensstijl zijn vaak zelfs nog Veel lekkerder dan de gewone snacks uit de supermarkt! en daarnaast houden ze je op gewicht, in ketosis en ga je een gezonder leven tegemoet!

QUOTE TIME!

“Whatever the reason you're doing Keto, Never give up!”

Deze quote zegt genoeg! Keto is niet alleen voor iedereen die af wil vallen maar het is ook een super levensstijl voor mensen met Diabetes, Epilepsie, Alzheimer en zelfs kanker.

meet the founder